06-50505528 wmgproducties@live.nl

Open dagen Concorp video registratie

Concorp is een gerespecteerde speler in de nationale en internationale zoetwarenmarkt. Als merkenbouwer en producent van private- en fancy label concepten onderscheiden wij ons door kwaliteit, innovatie, smaak en toegevoegde waarde.

 

   

Autodrop Energiezuinige Hybrides Winegum Mix: Beste Product van het Jaar 2017-2018!

Binnen de categorie “Zoetwaren” is onze Autodrop Energiezuinige Hybrides Winegum Mix uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2017-2018. Op basis van consumentenbeoordelingen kwam dit snoepje als beste uit de test, waardoor wij nu een jaar lang deze eervolle titel mogen dragen.

Wij zijn als Concorp erg trots dat we deze prijs binnen hebben kunnen slepen voor dit nieuwe, innovatieve concept binnen de zoetwarenmarkt. We zijn er namelijk in geslaagd om een snoepje te maken met 50% minder suiker dan een normale winegum, gezoet met een natuurlijke voedingsvezel. En de beste waardering die je daarvoor kunt krijgen, is natuurlijk de waardering van de eindgebruiker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *